Minä olen ollut maailman laiskin kouluttamaan Sannille temppusia. Roosa osaa vaikka ja mitä, Sanni antoi nippanappa tassua ja senkin se oppi hoidossaollessaan..

No päätinpä sitten ryhdistäytyä ja opettaa neidille edes muutaman hupinumeron.. Nyt se antaa tassua, toista tassua ja molempia tassuja. Se osaa oravaistua. Se osaa pyörähtää itsensä ympäri molempiin suuntiin. Kierimisen opettelu on meneillään. Hyvä Marjis! Ja hyvä Sanni! Punahattuinen apina ei enää hakkaa yksinään lautasia yhteen..

Tokoa ollaan nyt myös tehty ja tuossa omien touhujen lomassa treenasin paikallamakuuta. Neiti keksi jostain, että kun käsken sen maahan, se laittaa myös pään maahan ja pitää sen siellä! Laitoin jo Kirsille viestiä, että onkohan tämä nyt oikein vai ei.. Tai tuskin se nyt varsinaisesti väärin on mutta enivei.. Maallikon silmään se näyttää ainakin kivalta :) Seuruu on meidän bravuuri tällä hetkellä! Perusasennon Sanni oppisi varmasti hetkessä vaan omistajapa onkin niin motorisesti antilahjakas, ettei saa ko liikettä suoritettua.. Siis ihan oikeesti! Kirsi ja Pauliina nauroivat kyyneleet silmissä mun kiemurteluille.. Kyllä mä vielä saan itseni kasaan..