Erja sai minuun istuttettua eilen hau open kärpäsen ;) Laittoi faceen tekstin, että menossa on ja siitähän tämä alkoi miettimään josko mekin mentäis.. Ja niin lähdettiin kokeilemaan ensimmäistä kertaa vierailla esteillä, vieraalla kentällä ja kolmatta kertaa tämän vuoden puolella ulkokentällä :) Roosan kanssa kisailtiin vissiin 7 vuotta, enkä jännittänyt koskaan kisoissa vaan toinen oli fiilis tällä kertaa! Teki koko ajan mieli mennä vessaan ja olo oli tosi veltto jännäyksen takia.. Vaan radalle mentiin ja hienosti mentiinkin :) Sanni kulki reippaasti helteestä huolimatta ja irtosi tosi kivasti! Tuloksena siis mölliradalta nolla ja aika 13,44 alle ihanneajan :) Eiköhän me kokeilla uudestaankin hau openia vielä tänä kesänä..

Lenni lokinpoika löysi kuin löysikin uuden kodin, joka ei olisi parempi voinut olla :) Muutti siis takaisin emänsä omistajan luokse Lennin emän kuoltua yllättäen. Mirkku hyvin kirjoitti; elämän meren myrskytessä voit aina luottaa laivakoiraan :)

Roosa kävi lääkärissä ennen juhannusta, koska tiesin sillä olevan taas tulehdusta kurkussa ja korvissa. Mummoa jännitti ja ahdisti taas aivan huimasti lääkärin käpälöinti :D Ihan rytmihäiriöitä tuli.. Hyvässä kunnossa on mummeli kuulemma ikäisekseen ja sai erityismaininnan hyvästä lihaskunnosta :) Painoa sillä oli 7,8kg, mikä on meikäläisen mielestä vähän turhan vähän.. Lääkekuurin jälkeen mummo on varmasti taas kuin uusi <3