Niinhän siinä taas kävi, että jäi kolmannet treenit putkeen väliin :( Kaksi kertaa mannisella on ollut masu huonona ja ke-to neiti yski, enkä uskaltanut lähteä muita tartuttamaan. Tosin luultavasti huolehdin liikaa, sillä tänään neiti ei ole enää yskinyt.. Parempi kuitenkin ottaa varman päälle :) Menin seuraamaan treenejä ilman koiraa ja tietysti syömään Tiinan ja Brandon kakkosiin siirtymis munkkeja! Herkulliset reenit!

Tänään otettiin Sannin kanssa naksuttelutreenejä kontaktitreenejä silmälläpitäen. Ajattelin nyt palata vanhassa metodissa taaksepäin ja muuttaa sitä hieman, kokeilla naksuttelua kontaktilla. Saas nähdä miten käy.. Joka tapauksessa juoksukontaktit on nyt ainakin hetkeksi siirretty syrjään. Sanni ei enää paineistu lätkästä, mikä on jo huomattavaa edistystä :)

Supermanninen yritti taas tänään vanhaa konstia, kun oltiin menossa autoon.. Hän oli irti ja kun käskin luokse, neiti tuijotti vaan hetken ja lähti sitten juoksemaan pakoon. Kutsuin vielä kerran ja kun neiti ei vastannut kutsuun, heitin hänen suuntaansa metallisella juomakupilla. Ilmeisesti neiti muisti, että heitän kyllä uudestaan ja tähtään tarkemmin jos ei vieläkään tule ja uuden kutsun kuullessaan kipitti kiltisti autoon. Ihania nämä borderit, ikinä ei tiedä koska se tekee ja koska kyseenalaistaa oppimansa..