Perjantaina käytiin Juvanmalmilla sporttikoirahallilla ekoissa treeneissä. Ihanan valoisa halli ja kivan tuntuinen keinonurmipohja. Sanni tosin oli hurjan ihmeissään pohjasta eikä liikkunut ihan niin lujaa kun normaalisti. Tunnin treeneissä meitä oli neljä ja kyllä muuten tuli kiire! Ei jäänyt juurikaan aikaa per koirakko.. Harmi sillä Seppo tuntui kouluttajana tosi mukavalta. Ensi kerralla toivottavasti ehditään enemmän, kun ei tartte esittäytyä jne.

Oreniuksella maanantaina Juha sai meikäläisen tekemään varsin mallikkaita pakkovalsseja huutamalla radan reunalta ohjeita :) Niin helppo idea kun niissä onkin, on se tuottanut meikäläiselle järjettömästi päänvaivaa! Vaan tadaa, nyt sujuu! Notkea kun norsunpoikanen ja näin.. Juokseminen on nyt alkanut sujua ja meikäläisen pääkoppaan on uponnut tieto siitä, että jos meinaat ehtiä niin pitäis JUOSTA!!

Kaksissa edellisissä batin treeneissä on ollut vetäjänä Tapsa, joka on tehnyt mukavan haastavia mutta samalla virtaavia ratoja. Sanni on toiminut hurjan hienosti!! Tapsa nauroi, että Sannista saa paljon ikäistään nuoremman kuvan :) Se on kyllä niin totta kun olla ja voi! On kuitenkin jääny tosi hyvä mieli joka kerralta, hurjasti on edistytty kaiken maailman käännösten kanssa.

Seuraava näyttely meillä on 25.10 Hämeenlinnassa, siihen asti uutimet lienee lähinnä agilitypainotteisia :) Remppa etenee hitaasti, mutta varmasti..