Errarin jälkeen on käyty muistaakseni kolme näyttelyä, joista Sannille eri avo3 pn4, eh ja eri avo1 pn2. Arvostelut on tallessa, mutta liian hyvin jemmattuna jotta niitä tähän hätään löytäisin :) Kyllä ne vielä tiensä tänne löytää!

Agissa vaihdettiin ryhmää ja uuden ryhmän ekan treenit meni superhyvin!! Sanni räyhäs, puri mua käteen ja juoksi! Siis JUOKSI :) Vähän jouduttiin harjoitteita helpottamaan, mutta pääasia että jäi hyvä fiilis.. Talvella treenataan tiistaisin batin hallilla ja jonain toisena päivänä Saaren Tuijan hallilla juvanmalmilla, Savikon Sepon koulutuksessa :) Josko vaikka alkuvuodesta pääsisi vihdoin kisaamaan..

Rempassa tuli vähän takapakkia :( Kylpyhuoneesta löytyi pieni kosteusvaurio, jota on nyt kuivateltu viikon verran ja vielä toinen vko olisi edessäpäin. Keittiö on valmis samoin kuin eteisen ja makkarin kaapit. Kaiken kaikkiaan kylppärin lisäksi puuttuu vielä lattialistat, verhotangot ja kodinkoneiden kytkentä. Kyllä me vielä joskus päästään muuttamaan! Toivo elää, joskin toisinaan epätoivo valtaa alaa..