Meillä jatkuu rekkuralli! Safilla ja Sannilla on edelleen huisin hauskaa yhdessä ja biletys on melkoista.. Ryske vaan käy kun juoksevat jotain päin :D Yhtään kähinää ei ole vielä tullut, onneks!

Eilen oli Sannin agilitytreenit ja päätin treenata myös Safilla saman radan. Sanni kulki huisin hyvin kun muistin olla huutelematta liikaa ja ohjasin vaan kropalla estekäskyjen lisäksi. Nyt pitäis oppia muistamaan taas tuo keskivartalolla ohjaus ja rauhalliset kädet! Keppejä tehtiin treenien jälkeen ja otin taas yhden verkon pois eikä neiti huomannut mitään :) Asenne oli taas hyvä ja neiti teki kivalla raivolla hommia!

Safin kanssa saikin sitte laittaa hippulat vinkumaan! Siinä on koirassa vauhtia! Ohjautuu ihan uskomattoman kivasti ja kunhan sain oman ohjauksen kuntoon, meni just eikä melkein täydellisesti :) Hurjan hyvä fiilis jäi kyllä treeneistä! Safin kanssa oli kiva tehdä myös siksi, että sai keskittyä enemmän omaan ohjaukseen eikä tarvinnut murehtia meneekö koira ja tekeekö se töitä hyvällä asenteella vai rallaako :)