Pikkuhiljaa alkaa joulukiireet helpottaa ja on aikaa jopa blogiin kirjoittaa :) Koiruille ja ihmisille on lahjat ostettu, kaksi taloa joulusiivottu ja joulutortut leivottu, hyvillä mielin voi siis alkaa odottaa joulua! Kinkku paistettiin tänään ja laatikoiden tekokin lienee edessä huomenissa. Piparit ovat vielä mysteeri, tämä kun tykkää enemmän siitä taikinasta kun valmiista pipareista :)

Tänään koittaa meillä tietyllä tapaa onnen päivä! Meille muuttaa ihka ensimmäinen oma astianpesukone :) Tämä vihaa tiskaamista kaikista kotitöistä eniten ja lupaa hymyillä joka kerta, kun koneen päälle laittaa!

Kovasti nauratti äsken, kun selasin vuoden viimeistä borderlehteä. Sannista löytyy lehden sivuilta kaksi omaa kuvaa, yksi meikäläisen kanssa jaettu kuva ja meikäläisestä löytyy vielä yksi Anun kanssa jaettu. Siinä sitä olikin taas edustusta koko ensi vuoden edestä..

Sannin seuraava näyttelyesiintyminen tapahtuu näillä näkymin Tampereella maaliskuussa kv näyttelyssä. Silloin odottaakin sitten jo nuorten luokka.. Tähän näyttelyyn tulee mukaan myös muita Junipermoor's rekkuja, mikä tekee näytelmästä tietysti entistä mukavamman tapahtuman :) Ja vielä kun kasvis lupasi Mannisen esittää, saa tämä keskittyä vaan muiden häiriköintiin :p