Meinasi lipsahtaa ihan ohi pienen prinsessan synttärit :o Sanni minimanni täyttää tänään kokonaista 2v! Eipä uskois.. Lahja on vielä antamatta, mutta se on varmasti neidille mieluinen :) Oma rakas hölmöliini <3

Viime vloppuna muutettiin koko konkkaronkka samaan osoitteeseen hetkeksi. Viisi aikuista ja kaksi koiraa majailee jonkun viikon saman katon alla.. Tuntuu kun olis lomalla! Jupperin rauhassa on ihana asustaa ja koiratkin nauttii :) Ensi su saadaan sitten oman kodin avaimet ja aletaan tehdä remppaa.. Ei malta enää odottaa! Hauska nähdä kuinka kauan innostusta kestää ;)

Tilasin viime vkolla jälkivaljaat Sannille ja vielä kun saadaan oma liina niin aletaan ihan kunnolla treenaamaan verijälkeä. Ensi ti mennään kasviksen kanssa muistuttamaan mieleen jälkihommia ja sen jälkeen omistankin jo toivottavasti ihan omat treenivälineet. Suunnitelmissa on alkaa työkaverin kanssa treenaamaan ihan säännöllisesti! Skotin, kultsun ja borderin voimalla saadaan jo melko kattava otos jälkikoirista :) Saa nähdä miten tämä uusi harrastus lähtee sujumaan.

Harrastuksista puheenollen.. Tämä tahtoo päästä taas hevosen selkään! Viime kerrasta on jo vuoden verran ja se on kyllä aivan liian paljon. Ratsastus on vaan niin kamalan kallis harrastus, ettei sitä ihan tosta vaan lähdetä tunneille. Ajatelkaa, yksi tunti maksaa suurinpiirtein jotain 35 euron pintaan! Yksi vaihtoehto olis tietysti vuokrata joltain yksityiseltä muutaman kerran viikossa heposta, mutta siihen pitäisi sitten taas lisätä kustannukset tunneilla käymisestä.. Johonkin pitää kyllä päästä, eri asia sitten minne :)