Eilen oli joulutauon jälkeen ensimmäiset alikiitotreenit.. Sanni oli ihan intoa täynnä ja ensimmäisellä radalla rähähteli kivasti :) Väsähtää kyllä tosi nopeesti kun tehdään virheitä eikä jaksa kovin pitkään jankata ja hioa eri kohtia.. Kuitenkin ihan hyvä mieli jäi treeneistä kaiken kaikkiaan! Keppien kanssa laitoin kaikki verkot takaisin ja vähän himmaili ja lopetin muutaman onnistuneen toiston jälkeen :) Nyt tehdään luultavasti taas muutama kerta kaikilla verkoilla, jotta tulee varmemmaksi oma fiilis.

Kontaktien kanssa olen nyt alkanut harkitsemaan toista tapaa opettaa. Kosketusalusta paineistaa Sannista jonkin verran ja se näkyy kontakteilla toivottomana hitautena.. Harkinnassa nyt juoksukontaktien opettaminen, vaikka se aikaa viekin ja on minulle kokonaan uusi tapa. Tosin aikaahan meillä on, jos vaikka kesällä agirodussa alettaisi kisailemaan.. Ja sekään ei vielä ole varmaa, koska keskeneräisenä en lähde radoille :)

Tuhohyönteisen ura on nyt taas nousussa.. Mielikuvitusta käyttämällä Sanni keksi alkaa repiä pakastimen ovesta magneetteja ja syödä niitä, kun ei muuta tuhottavaa enää ole. Meillä on siis tällaisia rakkausruno- tyyppisiä sanoja pakastimen ovessa ja Sanni on nyt sitten niitä ottanut hampaillaan irti ovesta.. Kyllä se on vaan näppärä neiti! Onko ideoita moisen toiminnan pois kitkemiseksi? Kuinka laitonta on laittaa sesse yksin ollessaan isoon häkkiin? Ja isolla meinaan tyyliä tänne mahtuu kaukkari- häkkiä..