Sanni simasuu oli eräs päivä yksin ollessaan laittanut digiboksin kaukosäätimen kuuteen osaan.. Kaupassa myyjää hieman nauratti kun näki neidin aikaansaannoksen :) Siitä oli kuulemma hieman hankala päätellä minkälainen kaukosäädin oli alunpitäen ollut.. Kuinka niin muka? Uusi hankittiin ja saatiin jopa hermojen menetyksen jälkeen toimimaankin.. Ja huomio hävis prinsessalta ku pieru saharaan, kyllä oli neiti surkeana.

Seuraavana päivänä saatiin sitten taas maistaa agressiivista koiraa lenkillä.. Kovasti on nyt netissä puhuttu, että borderit ovat agressiivisia ja käyvät syyttä suotta muiden koirien päälle. Siskoni ulkoili iltasella Sannin kanssa tavanomaista lenkkiä kun yhtäkkiä Sannin reidessä roikkui bichon frise! Vailla varoitusta oli käynyt kiinni karattuaan ensin omalta pihaltaan ja tien yli.. Sanni huusi kun syötävä ja esitti kaikki alistumisen merkit, ilman mitään vastausta. Siskoni vittusaatanaperkele riitti irroittamaan koiran ja säikyttämään omistajan, mutta onneksi Manninen selvisi ilman fyysisiä vammoja. Harmittaa kovasti, kun Sanni on maailman kiltein nuori neiti eikä koskaan edes murise muille ja niin vaan aina hän on se ketä pöllytetään..

Tästä seuraavana päivänä harrastettiin Sannin kanssa sosiaalisia kanssakäymisiä ihmisten kanssa oikein kaksin käsin. Ensin lettukestit (sanomattakin selvää kuinka paljon lettuja Sanni sai..) joiden jälkeen Kaivariin piknikille! Illalla uni maistui pienelle, niin se väsyy sekopääkin joskus :)

Huomenna ja ylihuomenna agiliidon mm joukkueen karsinnat, suunnitelmissa istua katsomossa aamusta iltaan!