Niin se on taas uusi vuosi menollaan! 2009 kuulostaa oudolta, saas nähdä kuinka monta kertaa sen kirjoittaa vielä väärin kaiken maailman papereihin..

Vuoden vaihde meni meidän rekkusilla rauhallisissa merkeissä. Ne kun ei kumpikaan hätkähdä paukuista vaikka rytisis omissa jaloissa (nähty tämäkin, valitettavasti). Roosa nukkui ketarat kohti taivasta omalla sohvallaan äitin ja isin luona Jupperissa ja Sanni kiusasi koirakavereita ja seikkaili Pitäjänmäessä Ninnin kanssa. Tänään on sitten uni maistunut niin koirille kun omistajillekin..

Harrastusrintamalla on nyt täydellinen tauko päällä. Pikkuhiljaa pitäisi nyt alkaa taas treenaamaan agia jotta joskus kisaamaankin päästäis. Tekee pienelle kuitenkin hyvää vähän taukoilla, että ehtii kirjojakin lukea ja opetella asioita sieltä käsin ;) Näyttelyiden merkeissä palloillaan seuraavan kerran maaliskuussa Tampereella. Tokoa ei varsinaisesti tällä hetkellä treenailla ollenkaan suunnitelmallisesti vaan tehdään aina joskus vähän jotain.

Meikäläinen aloittaa uudessa työpaikassa 7.1! Ihan aikuisten työt alkaa tosiaan ja jalkaterapeutiksi pääsin Oulunkylän kuntoutus nimiseen paikkaan. Tervetuloa vaan asiakkaaksi kaikki, tällä hetkellä töitä kolmesti viikossa ja toiveena olisi saada viisi päivää viikossa ;)