Tassu on ihan kivassa kunnossa jo, mutta kyllä sitä suojata tarttee varmaan ainakin viikon verran vielä kunnolla. Ja kunnolla meinaa yksin ollessaan satelliitti päähän ja sukka teipillä jalkaan, meidän kotona ollessa sukka teipillä jalkaan ja ulkona sukka teipillä jalkaan plus rukkanen. Parempi olis tulla kuntoon..

Käytiin kaikesta huolimatta moikkaamassa kettu repolaista torstaina. Luolastoon Sanni ei vielä päässyt, mutta sai tarkastella kettua häkissä. Varsinainen peto tuo meidän rekku! Heilutti häntää ketulle ja teki rauhoittavia eleitä, ei ymmärtänyt miksi kettu aina vaan hänelle  murisee.. Miksi sä olet niin huonolla tuulella tuntui Sanni ajattelevan.. Safin esimerkistä kävi sitten näyttämässä kolme kertaa hampaita ketulle ja murisi samalla vähän, mamin kulta! Kevääseen asti on nyt taukoa ja sitten käydään uudestaan katsomassa mitä on neiti mieltä.

Perjantaina Sanni pääsi polttamaan jalkaterapeutiksi valmistuvan ryhmän kanssa koulupapereita Seurasaareen. Nyt on siis läpäisty loppukokeet niin käytännön kun teoriankin osalta ja kypsyyskoe odottaa vielä arvostelua. Loppu häämöttää! Paineita purettiin sitten polttamalla mm. yksi versio opinnäytetyöstä.. Kyllä oli Sannilla hauskaa taas! Se hassu jahtasi hiiriä hurjalla innolla, kuvitteli kai olevansa suurikin metsästäjä.. Illalla sitten vähän alikiitoa katsomassa ja pääsi pieni yhden radanpätkänkin tekemään. Hänellä oli hauskaa ja vauhtia riitti, joten lopetin reenaamisen lyhyeen. Minä pääsin kokeilemaan Tiikeri holskua ja kyllä oli muuten makee! Tahtoo pian agiliitokisoihin, koira kun koira käy :)

Sanni saa pitää vielä viikon taukoa ohjatuista treeneistä ja Roosa ropsulainen harmaahapsi pääsee tilalle. Mummo teki muutama viikko sitten muutaman esteen ja kulki muuten lujaa! Terapiakoira meikäläiselle, mummelille kun tarttee vaan vähän huitasta ja oikein meni :)

Talvi on vähän tylsää aikaa.. Ei pääse tekemään jälkeä eikä kettuakaan hätistelemään! Agiliitoa tehdään kyllä ja tokoakin jossain määrin. Ja näyttelyissä käydään, ainakin Turussa ja Tampereella alkuvuodesta. Kaiken kaikkiaan olen päättänyt edetä Mannisen kanssa todella hitaasti koulutuksen parissa. Hän kun ei ole ihan perinteinen borderi.. Jokainen Mannisen tavannut voinee yhtyä mielipiteeseen Sanni on Sanni, taivastelija.. Ja onhan meillä aikaa, vastahan tuo täytti elokuussa vuoden :)