Tossa jokin aika sitten valittelin omaa kömpelyyttäni tokossa ja mietin, kuinka saan opetettua Sannille perusasennon. No nyt on kokeilussa yksi itse keksitty tapa, hauska nähdä kuinka käy! Ainakin nyt näyttää ihan hyvältä :)

Aloitin siis menemällä seinän viereen seisomaan niin, että Sanni voi tulla viereen istumaan ilman, että osuu seinään (ettei opi liki käskyllä juoksemaan seinään nojaamaan..). Jätin Sannin istumaan selän taakse ja sitten hihkaisin liki, jolloin neiti hypähti juurikin haluttuun paikkaan vas. jalan viereen istumaan. Sitten aloin ottaa askeleen kerrallaan eteenpäin ja sanoin liki, jolloin Sanni tuli taas askeleen verran eteenpäin.  Nyt neiti osaa seuratessa minun pysähtyessä istahtaa oikeaan paikkaan :) Vielä täytyy opettaa luoksetulon yhteydessä perusasentoon tuleminen, mutta on ihan huippufiilis kun on päästy edes tähän!

Sannin vire tokossa on ihan uskomatonta luokkaa! Se on ihan täpinöissään ilman, että kuitenkaan ääntelee tai härvää mitään ylimääräistä. Sen kanssa on superkiva treenata :) Lelulla palkkaan pääasiassa, mutta myös cyrrykalkkunaleikkeleet toimii! Uskon vakaasti, että Sannin kanssa on ihan mahdollista lähteä kisaamaan tokoakin joskus :)

Edellisellä kerralla agilitytreenit meni ihan huippuhyvin! Ymmärsin vihdoin, kuinka Sannin kanssa tulee liikkua radalla!! Se ei ole niinkään tarkka siitä minne sijoitun radalla, vaan siitä pysyykö liikkeessäni rytmi tasaisena koko ajan. Ja voin kuulkaa kertoa, että hankalaa on.. Mutta ihan parasta kuitenkin ymmärtää vihdoin, kuinka tuon kukkahatun kanssa mennään :) Viimeksi esim. tein sylkkärin aika erikoiseen paikkaan, mutta meillä se vaan toimi hyvin niin! Keppien kanssa tehtiin kymmenisen toistoa ja ne Sanni hakee hurjan hyvin. Ottaa ihan nokkiinsa jos menen näyttämään alkua liian läheltä.. Tällä hetkellä ollaan palattu takaisin vaiheeseen yksi ohjuri keskeltä vasta poissa, mutta olen hyvinkin tyytyväinen vauhtiin ja vireeseen kepeillä. Puomin kontaktia tehtiin myös muutama kerta ja aiai kuinka näyttää hyvältä!! Neiti tietää tasan mihin sen haluan ja kiire sinne on kova :) Saahan sieltä currykalkkunaa palkaksi.. Nyt aletaan pikkuhiljaa tehdä koko puomin alastuloa ja siitä sitten jossain vaiheessa koko puomia. Ihanaa, kun on taas motivaatiota treenata myös agia!!