Mannisen karvankierrätyksessä on nyt meneillään vaihe hankkiudu eroon päälimmäisestä karvakerroksesta ja kurkkaa mitä alta löytyy.. Onneks neiti on helppo nypittävä, ei pure ja huuda kuten Roosa! Seuraava näyttely varmaankin tammikuussa, ehtinee kivaan karvaan siihen mennessä :) Neidille pyritään siis aikaansaamaan kiertävä turkki, että ihan kaikkia ei nyhdetty pois..

Meikäläinen päsi leikkimään Kaartin jääkäriä männeellä viikolla torstaina! Olen tehnyt koulusta työharjoitteluita varuskuntasairaalassa ja pitänyt luentoja jaloista ja nyt sitten pääsin kattelemaan menoa kulissien taakse :) Luotiliivi päälle, kypärä ja kuulosuojaimet päähän ja menoks! Kovapanosammunnat oli menossa ja kyllä kuulkaa siviiliä hirvitti se pauke ja jyske mikä lähtee kranaateista ja kaikensortin isommista paukuista.. Oli kyllä hieno kokemus, kiitos vaan tilaisuudesta! Hattua nostan kaikille intin käyneille, ei meinaa ollut helppo hyökkäillä ja heilua vaikka oli päällä pelkkä luotiliivi (10kg)..

Tämä tyttö on muuten sitten muutamaa tehtävää vaille jalkaterapeutti! Loppukokeet läpi! Opinnäytetyöstä 4! Kypsyyskoe läpi! Mitähän sitä keksis seuraavaks..