Kävin lisäilemässä tonne linkkeihin muutaman blogin lisää! Niitä tulee seurailtua epäsäännöllisen säännöllisesti.. Kertokaa toki tutut omia blogienne osoitteita, niitä on kiva käydä lueskelemassa :)

Kävin jenkeissä piipahtamassa ja oli mahtava reissu! Ensin lennettiin New Yorkiin ja siitä sitten junalla Milford, Connecticutiin. Ensimmäinen yö seitsemän eurooppalaista jalkapalloa valmentavien poikien luona, nam! Vuokra- autolla suunnattiin seuraavana aamuna kohti Burlington, Vermontia. Siellä vietettiin viikonloppu nauttien kunnon jenkkimeiningistä kotibileissä ja kavereiden vanhempien luona. Eikä unohdeta asuinkumppaneita, kaksi lumilautailijaa ja yksi ammattiskeittari ;) Kahdeksi yöksi tultiin vielä Milfordiin ja shoppailtiin New Yorkissa pari päivää leikkien turisteja kameran kanssa. Suosittelen, olihan reissu!

Mannisen kanssa on treenailtu agia vaihtelevalla menestyksellä.. Toisinaan ei kestä yhtään toistoja ja vauhtia ei ole nimeksikään, toisinaan taas kulkee kun viimistä päivää. Kyllä me silti jatketaan, vaikka Peetsa sanoikin ettei Sannista koskaan huippua tule :) En ole huippu minäkään, joten ollaan hyvä pari!

Jäljestämistä ollaan aloiteltu, Peetsan suosituksesta myöskin. Hirvittävän tarkka neiti tuo kyllä on! Vielä kun päättäisi mitä jälkeä alkaa tekemään..