Ensimmäistä pentutokokertaa odotin kauhulla ja olin varma ettei Sanni tekisi minun kanssa mitään, säheltäisi vaan.. Ja kuinka väärässä olinkaan! Prinsessa keskittyi täydellisesti ja teki kaiken mitä pyysin eikä höntsännyt yhtään!! Harjoiteltiin ainakin katsetta, kiellettyä namia ja ihmisten ohi pujottelua. Toinen kerta jäikin sitten agiliidon takia väliin :(

Agiliitoon suuntasin jo hieman luottavaisemmin. Hieman ongelmia molemmilla kerroilla ollut leikkimisen kanssa :( Sanni tekee kyllä, mutta ei kunnolla malta leikkiä ja repiä minun kanssani. Ei puuhaile omiaankaan, mutta lähinnä vaan juoksee lelun perässä. Toisella kerralla leikki jo hieman paremmin. Esteille menee rohkeasti vaikkei vauhtia juuri olekaan :) Nyt kahden kerran jälkeen osaa hypyn ja putken, pussiakin kokeiltiin vähän! Mamma on ylpeä pikkuisestaan! Kotitehtäväksi saatiin kierron harjoittelu ja piiloputki, täytyy yrittää ehtiä kentälle edes kerran viikossa ohjattujen treenien lisäksi että saadaan muu ryhmä kiinni..

Rakas pieni Roosa täyttää huomenna jo 11 vuotta!! Etukäteen onnea maailman hienoimmalle ja rakkaimmalle koiruliinille <3 Painonsa arvosta kultaa!