Meinaspa Sanni simasuu hankkiutua hengestään tallilla keskiviikkona.. Yhdistelmä 5kk beagle, 5kk borderterrieri ja 2v russeli pitivät hauskaa tallissa ja keksivät poukkaista auki olevaan boksiin oikein vauhdilla! Ja siellähän olikin sisällä hevonen ja koirat senkun jatkoivat menoaan.. Luojan kiitos ko polle oli rauhallisempaa sorttia eikä välittänyt lainkaan! Oli kyllä ihana seurata kuinka hauskaa koirilla oli kun oli tilaa riekkua ja rellestää mielin määrin!

12.4 on ilmeisesti borderterrierikerhon luoliin tutustumispäivä ja sinne olis tarkoitus nuoren naisen kanssa lähteä kettua katsomaan. Jännää! Itselle ihan uus laji, saa nähdä kuinka riittää meikäläisellä uskallus..

Ja tokopäivä on myös huhtikuussa, joku sunnuntai! Sinne menen kyllä into piukeana vaikkei Sannisen kanssa vielä ole juur mtn tehtykään. Mennään sinne leikkimään, sosiaalistumaan ja vähän hakemaan vinkkejä oppimiseen.

Agiliito aloitellaan kunhan kesäkausi taas alkaa ja päästään ulkokentälle treenaamaan.. Se kyllä jännittää, edellisestä möllikoirasta on kulunut jo 8v :o Vaan on se silti huisin hauskaa!!