Errarista saatiin taasen kerran EH.. Tyhmää :) Siri superkoira voitti valtavan avointen luokan, muttei saanut sertiä.. Huutava vääryys!! Laitan meidän arvostelun tänne jahka sen löydän, mutta pääpiirteissään muu oli hyvää, mutta liian pitkä häntä ja huono trimmi.

Meillä on menossa totaalinen remppa uudessa kodissa ja nyt alkaa jo valoa näkyä tunnelin päässä :) Keittiö saapunee ensi viikolla ja kylpyhuoneen remppa alkanee myös ensi viikolla. Seinät on jo puoleen väliin maalattu ja makkarin kaapit saapuu 1,5 viikon päästä. Laitan kuvia uudesta kodista kunhan se on saatu kukoistamaan. Ihana päästä omaan laitettuun kotiin!

Olen miettinyt syitä tähän ei kiinnosta treenata- oloon ja veikkaan rempan vaikuttavan ainakin jossain määrin. Toisaalta taas viime aikoina koiraharrastajien hulluus on jälleen nostanut päätään, eikä huvita mennä kenenkään kanssa riitelemään ja nahistelemaan treenikentälle. Parannusta silti tällä saralla, ostin Erjalta irtokepit (tuhannesti kiitos vielä!) ja pystytin ne äitin ja isin pihaan suihkulähteen välittömään läheisyyteen ja treenailen nyt päivittäin siellä. Josko vaikka saisi kepit kuntoon ja treenimotivaation sitä kautta ylöspäin.. Mystistä kyllä tämä motivaation hyppelehtiminen!