On taas kirjoittelu jäänyt vaikka asiaakin olisi :) No, päivitetään!

Näyttelyreissulla käytiin joulukuun alkupuolella Pietarissa ja kaikki saatiin mitä lähdettiin hakemaan! Sanni nappasi ensimmäisen tittelinsä ja lisäksi ensimmäisen cacibin :) Kaikkiaan tulokset reissusta: 2x vsp, 2x ru sert, 2x cacib ja rkfv! Tällä hetkellä mannisella on siis kasassa alku suomen, venäjän ja kansainvälisen valion arvoon :) Uusi ulkomaan näyttelyreissu on jo suunnitteilla, josko saisi ennen astutusta vielä yhden cacibin..

Agiliidossa on nyt eletty ohjaajan laiskuuden takia vähän suvantovaihetta.. Kontaktit etenee hitaasti mutta varmasti, samoin kepit. Kyllä me vielä päästään kisaamaan.. Messarin agilitynäytöksessä käytiin hakemassa vähän kokemusta hälinästä ja ihmeen hyvin neiti toimi! Hämmentynyt oli kyllä ja osoitti herkkyytensä kieltäytymällä aasta oltuaan sen kanssa vähän ongelmissa ensimmäisellä kierroksella, mutta pääasia, että pysyi iloisena koko ajan :) Mistään raivosta ei ole kyllä meidän radoilla tietoakaan, iloinen kuvaa ehkä tekemisiämme parhaiten.. Vaan sepä pääasia minulle onkin!

Ihmeen paljon hommaa muuten on rullaavaturkkisessa borderissa! Jatkuvasti saa olla vähän nyhtämässä ja siistimässä, että tosiaan pysyy hienossa turkissa ympäri vuoden.. Voishan sitä tietysti antaa välillä ollakin, vaan kun en pysty katsomaan Sannia pörröturkissa :) Plus olis se tietysti kiva, kun koira olis kunnossa Turun ja Tampereen kv näyttelyissä, joihin laitoin tänään ilmot menemään..

Pahoittelen mahdollisia kirjoituserheitä, vähän jo väsy painoi tätä postatessa..