Hämeenlinnan ryhmänäyttely oli meidän vuoden viimeinen ja siihen suuntaan lähdettiin Kirsin ja Pauliinan kanssa ajelemaan seitsemän aikaan aamulla 19.10. Sannia otti vietävästi päähän herätä niin aikaisin, ihme touhua..

Kehässä Sanni esiintyi paremmin kuin koskaan ja tuomari antoi neidille ERIn ja sijoitti hänet junnujen ykköseksi! WOW ajattelin ja nautiskelin tuomarin junnuluokan jälkeen antamasta kommentista, upea koira :) Ajattelin, että eipä olisi paremmin voinut päivä sujua. Ja kuinka väärässä olinkaan.. Paras narttu kehään mennessä olin edelleen niin hämmentynyt junnuluokan voitosta, etten muista ketä muita kehässä oli Erjan ja Taben (ONNEA LUOKKAVOITOSTA!) lisäksi. Ja niin vaan kävi, että ykköspalli kutsui jälleen! Meidän pieni Manninen oli paras narttu kera ensimmäisen sertin(Erjalle pahoittelut sertivarkaudesta;)) ! WOW! Käsittämätöntä! Äkkiä vaan koira ja ruusuke Mellelle ja Jimin kanssa kasvattajakehään. Junipermoor's kennel oli ROP- kasvattaja kokoonpanolla Nuri, Bobi, Luna ja Jimi. ONNEA KIRSI! Ja taas koiran vaihto ja eikun Sannin kanssa ROP kehään. Vastassa oli valioluokan uros ja niin vaan kävi että SANNI VALITTIIN ROTUNSA PARHAAKSI! Minun ikioma pieni kulta <3

Isojen kehien kutsuessa käytiin odotellessa ajamassa koirien kanssa hikijälki. Oli se Peetsa vaan oikeassa, Sanni on luonnonlahjakkuus jäljellä :) Hienosti jaksoi keltanokka nuuskia! Myös Nuri osoitti olevansa lahjakas jälkikoira kun vaan pääsi vauhtiin! Olihan hauskaa!

Isoon kehään mentiin vähän naureskellen ja täysin ilman odotuksia, onhan Sanni kuitenkin vasta junnu. Ja niin vaan yllätti Minimanninen taasen esiintymällä uskomattomalla showasenteella ensin terrieriryhmän kymmenen parhaan joukkoon ja tästä vielä RYP kakkoseksi!!! Itku meinasi tulla ja taju lähteä, Sanni ylitti kyllä kaikki odotukset moninkertaisesti tässä näyttelyssä! Tällaises jättipotin jälkeen meikäläinen on luvannut kulkea viikon jalat irti maasta ja kaksi viikkoa leveä hymy naamalla :)

Noh, ei tässä kuitenkaan vielä kaikki! Juoksujalkaa Sanni häkkiin ja Jimin ohjaksiin BIS kasvattajakehään. Ja hyvä onni jatkui! Kirsin Junipermoor's kennel valittiin BIS 4 kasvattajaryhmäksi! Uskomaton päivä! Jokainen mukana ollut koira poistui näyttelypaikalta vähintään yhden pokaalin kera, Sannille niitä kertyi peräti kolme.. Tätä päivää muistellaan kyllä vielä pitkään!!