Sen verran koukussa olen ollut jo pitkään muiden blogeihin, että piti tehdä kokeeksi oma. Saas nähdä miten tätä jaksaa kirjoitella :)

Sanni on nyt siirtynyt kokonaan syömään pentuNeuta, johon sitten lisätään vaihdellen raejuustoa tai piimää. Ja ihon kuivimisen välttämiseksi kuukauden Biorion kuuri ja sen jälkeen päivittäin Eforion öljyä parisenkymmentä tippaa. Toivottavasti näillä eväillä tulee hieno turkki!

Uskallus riitti kokeilemaan myös allergiselle Ropsulaiselle Neuta, hänellä tyyppiä Vogel. Lisäksi myös prinsessalle Biorion kuuri ja mahdollisesti jatketaan Eforionin kanssa. Näiden lisäksi syö vielä sennuvitamiineja, calsiumia, Cartivet nivelpillereitä ja Plaqueoffia. Toistaiseksi ei vielä tiedä kuinka toimii, mutta kokeillaan..

Eilen sain vihdoin uudet BATin vaatteet! Otin t-paidan, collagen, shortsit ja takin. Varsinkin takki on ihan suosikki, melkein harmittaa etten tilannut housujakin.. No toivotaan, että tulee vielä tilaisuus hankkia Hurtalta sellainen puku mitä muulta porukalta löytyy! On meinaan sen verran hieno, minä harmillisesti liityin seuraan vasta kun puvut oli jo tilattu. No, ainakin Sannille ko takin ostan ja brodeeraan neidin nimen siihen kylkeen :)

Eilen Sanni the superkoira päätti koittaa riehumisen lomassa lentää äitylin ja isin luona ilmansuodattimen yli.. Muuten hyvä, mutta matka päättyi täyttä kyytiä ilmansuodattimen kylkeen. Muovinkappaleet vaan sinkoili kun sattui pentupannan lukko osumaan koiran ja tuulettimen väliin, siitä tuli siis entinen panta. Onneks Roosan vanha panta oli Sannille riittävän pieni, muuten olis opiskelijan kukkaron nyörejä jouduttu taas venyttämään ihan tosissaan :) Kyllä pennun omistaminen on sitten ihanaa!