Sanni on tehnyt tosi hyvin töitä kolmissa viime treeneissä! Epiksissä se sitten räjäytti potin nostamalla virettä kertaheitolla kymmenen pykälää.. Treeneissä oon saanu neidin repimään lelua tosi hyvin ja motivaatio on kestänyt kivasti sen verran ku tarviskin :) Sanni on jopa rähjännyt mennessään, mikä on muuten täysin hiljaiselta koiralta paljon!

Viime torstaina päätin mennä kokeilemaan Ojankoon tehis cuppiin möllirataa, jolta siis puuttui keinu, kepit ja rengas. Sanni vaikutti normaalilta itseltään ja rata oli melko perinteinen möllirata eli paljon suoraa ja muutama mutka. Hyvällä mielellä valmistautumaan lähtöön.. Tajusin heti ensimmäisen tule käskyn annettuani, että tänään on vähän enemmän tehoja käytössä kun aikaisemmin. Ensimmäiset kolme hyppyä ja putki mentiin hyvin, samoin kun putken jälkeinen hyppy. Siitä sitten lähtikin mopo keulimaan.. Hypyn jälkeen neiti karautti aalle, mikä siis ei ollut vuorossa seuraavana. Aalta kunnon loikalla houkuttelun jälkeen alas ja siitä takaisin reitille. Kolme hyppyä suorassa linjassa ja mutkaputkeen. Tässä vaiheessa kartturi oli juuri ohittanut linjassa ensimmäisenä olleen hypyn ja päätti kirmata kentän poikki puomin puoleen väliin, joka siis oli suoritusvuorossa seuraavana. Puomin kontakti mentiin juosten läpi ja siitä muurin kautta toiseen mutkaputkeen. Putken jälkeiselle hypylle ei meinattu osua millään ja kartturi alkoi jo nauramaan Sannin kirmailulle yhdessä yleisön kanssa.. Sieltä sitten aalle ja muutaman hypyn ja putken kautta maaliin. Yhteenvetona kaikesta: irtoaa se, viretasoa ei liene tarvis enää nostaa, haltuunottosana ON tärkeä, kontakteille ON tehtävä jotain.. Superhyvä fiilis jäi kuitenkin startista ja virallisiin on päästävä talven aikana!!

Ensi viikosta meillä alkaa agin tehotreenaus! Maanantaisin Oreniuksilla, tiistaisin BATin hallilla ja perjantaina Sporttikoirahallilla. Elkee kuitenkaan pelätkö, me ei treenata itsenäisesti ollenkaan näiden lisäksi :) Lämmittelyt ja jäähdyttelyt kun hoitaa huolella ja pitää riittävästä ravinnonsaannista huolen, kestää rekku varmasti tämän määrän. Ja jos näyttää siltä ettei koiralla ole hauskaa tai ettei paikat kestä, vähennetään treenausta. Orenniuksilla käydään 6vkoa, BATin hallilla ja Sporttikoirahallilla mahdollisesti myös läpi talven. Keppejä on nyt treenattu viitisen kertaa viikossa, mutta vielä ne ei ihan suorat ole. Se tapahtunee kuitenkin piakkoin, sitä odotellessa :)