Millään ei malttaisi odottaa huomista! Sannin ensiesiintyminen näyttelykehässä odottaa.. Eilen leikkasin kynnet ja huomenna aamusta täytyy vielä pestä törkyturpa. Ei sitä oikein osaa mitenkään valmistautua kunnolla, mut ei noiden törrien onneks ihan niin siistejä tarttekaan olla!

Tänään tavattiin aamulenkillä afgaani, joka oli Sannin mielestä todella epäillyttävä! Toinen olisi halunnut leikkiä ja Sanni vaan jähmettyi.. Sekunnin pari katseltuaan päästyi kuitenkin leuan alle härkkimään kaveria, ei se pelko pitkään kestänyt :) Isoja koiria pitäisi kuitenkin päästä tapaamaan enemmän, ne aiheuttavat pientä tutina vielä!

Pientä kurinpalautusta sai neito tänään lenkillä syötyään jonkun otuksen ulosteita suurella innolla.. Sen jälkeen EI vedetty, Ei hypitty vasten, EI tavattu kavereita, istuttiin ovien edessä ja annettiin narun jatkeen kulkea ensin jne. Julma maailma. Nyt prinsessa yrittää käyttää kaikkea hurmaamisvoimaansa, jotta saisi huomiota ja hellintää. Tossa se koneen vieressä istuu ja tuijottaa, täytyy ottaa aikaa miten pitkään sen pinna kestää!